skip to Main Content

Ετικέτες RFID για βιβλία

Οι ετικέτες RIFD για βιβλία (Library RFID Labels) χρησιμοποιούνται στην σήμανση βιβλίων περιοδικών και μπορούν να παραχθούν αυτοκόλλητες ή να αφήνουν ίχνη παραβίασης στην αποκόλλησή τους.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περιγραφή

Οι ετικέτες Rfid για βιβλία (library Rfid Labels) σας επιτρέπουν να ελέγχετε βιβλία, περιοδικά, έγγραφα και μπορεί να φτιαχτεί με μόνιμη κόλλα ή με κόλλα απελευθέρωσης μελανιού.
Συνήθως κατασκευάζονται σε χαρτί σύμφωνα με τις διαστάσεις και τις ανάγκες του πελάτη.

Οι ετικέτες Rfid για βιβλία είναι διαθέσιμες με τεχνολογία UHF Rfid που επιτρέπει την ανάγνωση από μεγάλες αποστάσεις ή με τεχνολογία HF NFC για πολύ κοντινή ανάγνωση.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις ετικέτες ασφαλείας έχετε τον έλεγχο του βιβλίου και της παρακολούθησής του. Στην πράξη, το απόθεμα αναδεικνύεται πολύ πιο εύκολα και με εξοικονόμηση χρημάτων.
Επιπλέον, οι ετικέτες RFID μπορούν να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά συστήματα EM (ηλεκτρομηχανικά) και RF (ραδιοσυχνότητες).

ετικέτες rfid για βιβλία περιγραφή 1Η τεχνολογία RFID που χρησιμοποιείται είναι ανεξάρτητη από τον προσανατολισμό του βιβλίου ή την ευθυγράμμισή του (οπτική επαφή) ή σε σταθερό επίπεδο.

Επιπλέον, η απόσταση δεν είναι πλέον κρίσιμος παράγοντας, καθώς η ετικέτα μπορεί να διαβαστεί από αρκετά μέτρα μακριά.

Αυτό είναι πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια ελέγχου των αποθεμάτων. Οι ετικέτες Rfid μπορούν να διαβαστούν ταυτόχρονα σε αριθμό περισσότερες από 30 ετικέτες ανά δευτερόλεπτο, χωρίς περιθώριο σφάλματος.

Η απογραφή είναι εξαιρετικά γρήγορη και εξαιρετικά χαμηλού κόστους.

Τομείς εφαρμογών:
– Βιβλιοθήκες
– Αποθέματα
– Αρχεία
– Έγγραφα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Search