skip to Main Content

Luciano-GrapasaΗ δήλωση του προέδρου

“Il più importante contributo che ogni impresa può offrire al progresso sociale consiste nel gestire le proprie attività nel modo più efficiente possibile, senza mai distogliere l’attenzione da quei valori che sono la base di ogni società civile. Per questo LeghornGroup è e sarà sempre impegnata anche in attività che reputiamo inscindibili dalla nostra operatività quotidiana nel settore della sicurezza, quali programmi educativi, donazioni ed impegno sociale”.

Luciano Grapsa – Presidente & CEO LeghornGroup srl

[vc_separator]

Στόχος

ΣΤΟΧΟΣ

Ο βασικός στόχος της LeghornGroup είναι να λειτουργήσει αποτελεσματικά, υπεύθυνα και κερδοφόρα στον τομέα της ασφάλειας και των συστημάτων πρόληψης των παραβιάσεων. Η LeghornGroup έχει στόχο να διαμορφωθεί ως εταιρεία αναφοράς στον κλάδο, χαρακτηριζόμενη ως παραγωγός με ισχυρό προσανατολισμό την έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων και αποτελεσματικών προϊόντων και λύσεων.

ΥπευθυνότηταΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η LeghornGroup αναγνωρίζει ότι διαθέτει πέντε βασικούς τομείς ευθύνης:

  1. Στα μέλη της, προστατεύοντας τις επενδύσεις τους και εξασφαλίζοντας τους μια επαρκή απόδοση.
  2. Προς τους Πελάτες, φροντίζοντας τις παραγγελίες των αγοραστών με προσοχή, πιστοποιώντας νέους πελάτες και διατηρώντας την πίστη τους, αναπτύσσοντας και προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες αξίας από πλευράς τιμής, ποιότητας, ασφάλειας και μείωσης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων στην χρήση τους, με την απαραίτητη τεχνολογική υποστήριξη και εμπορική εμπειρία.
  3. Προς το προσωπικό και τους συνεργάτες της, σεβόμενοι τα δικαιώματά τους και προσφέροντας ασφαλές περιβάλλον στο προσωπικό και καλές συνθήκες εργασίας, διασφαλίζοντας επίσης την πλήρη προσωπική και επαγγελματική τους ικανοποίηση. Προωθώντας την ανάπτυξη και την μέγιστη αξιοποίηση του ταλέντου των ανθρώπων και εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες απασχόλησης και ενθαρρύνοντας την συμμετοχή του προσωπικού στο σχεδιασμό και τη διαχείριση του έργου τους και στην καθημερινή εφαρμογή του κοινού εταιρικού οράματος και αξιών.
  4. Για όλους τις εταιρίες με τις οποίες η εταιρεία δημιουργεί επιχειρηματικές σχέσεις. Προκειμένου να εξασφαλιστούν αμοιβαία οφέλη με τους συμβατικούς εταίρους και τους προμηθευτές, να ενθαρρυνθεί η εφαρμογή αυτών των αρχών συμπεριφοράς στις δραστηριότητες αυτές. Η βούληση προώθησης αυτών των αρχών θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για να αποφασιστεί εάν θα δημιουργηθούν και αν θα διατηρηθούν τέτοιες σχέσεις.
  5. Προς την κοινότητα. Εκτελείτε τη δραστηριότητά σας ως υπεύθυνα μέλη της εταιρείας, τηρείτε τους νόμους των χωρών όπου δραστηριοποιείται η LeghornGroup. Εκφράζει την υποστήριξή της για τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα, σύμφωνα με το νόμιμο ρόλο της ως ιδιωτική εταιρεία, δίνοντας τη δέουσα προσοχή στην υγεία, την ασφάλεια και το περιβάλλον, σύμφωνα με τη δέσμευσή της για βιώσιμη ανάπτυξη.

Αρχές ΟικονομίαςΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Το οικονομικό κέρδος είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των προαναφερθέντων ευθυνών και τη συνέχιση των δραστηριοτήτων μας. Αποτελεί την παράμετρο για την αξιολόγηση της απόδοσης και της εκτίμησης που αποδίδουν οι πελάτες στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η LeghornGroup. Το κέρδος είναι απαραίτητο για τη διάθεση και τη διανομή των απαραίτητων πόρων και για τη συνεχή ροή των επενδύσεων που απαιτούνται για την ανάπτυξη και την παραγωγή νέων συστημάτων που μπορούν να εμποδίσουν τόσο την αλλοίωση των εμπορευμάτων όσο και την παράνομη μετανάστευση ή τρομοκρατικές ενέργειες, διατηρώντας την ασφάλεια στην καθημερινότητα της κοινωνίας μας.

Search