skip to Main Content
Σφραγίδες Ασφαλείας Για Φορτηγά Tn

Σφραγίδες ασφαλείας για φορτηγά

Σφραγίδες Ασφαλείας Για Φορτηγά

Η LeghornGroup ιδρύθηκε με σκοπό την παραγωγή και διανομή μιας μεγάλης γκάμας συστημάτων προστασίας των εμπορευμάτων, προϊόντων ταυτοποίησης και προστασίας από τις κλοπές.

Ειδικότερα παράγουμε διάφορες σφραγίδες ασφαλείας για φορτηγά:

  • Πλαστικές σφραγίδες ασφαλείας για φορτηγά
  • Μεταλλικές σφραγίδες ασφαλείας για φορτηγά
  • Σφραγίδες ασφαλείας για φορτηγά με τεχνολογία Rfid.

Eίναι ζωτικής σημασίας η σφράγιση στις πόρτες ενός φορτηγού με σφραγίδες ασφαλείας υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε να εμφανίζουν εμφανή σημάδια παραβίασης όταν κάποιος να τις παραβιάσει για να έχει πρόσβαση στα εμπορεύματα.

Μια σφραγίδα ασφαλείας φορτηγού χρησιμεύει ως ένδειξη για τον εντοπισμό απόπειρας παραβίασης ή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης κατά τη μεταφορά εμπορευμάτων.

Χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, οι σφραγίδες ασφαλείας για φορτηγά υποδεικνύουν εάν έχει ανοίξει ήδη μια πόρτα και καθιστούν ορατή την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Σφραγίδες Ασφαλείας Για Φορτηγά

Στην περίπτωση ελέγχου του φορτηγού από την δίωξη οικονομικού εγκλήματος, αυτή είναι υποχρεωμένη να ζητήσει την τοποθέτηση νέας σφραγίδας ασφαλείας για φορτηγά.

Οι σφραγίδες ασφαλείας για φορτηγά της LeghornGroup Hornseal και Ringlabelseal ενδύκνεινται απόλυτα για αυτή την χρήση.

Αυτές οι σφραγίδες ασφαλείας σταθερού μήκους είναι ιδανικές για φορτηγά, αφού μπορούν να κινούνται και έτσι να απορροφούν τους κραδασμούς του φορτηγού.

HORN SEAL

RINGLABEL SEAL

LONG SEAL & SIMPLE SEAL

Άλλες σφραγίδες ασφαλείας για φορτηγά που παράγονται από την εταιρία μας είναι οι ρυθμιζόμενες σφραγίδες ασφαλείας όπως η longoseal (6x420mm) και η Simpleseal (6x294mm)

Αυτές οι σφραγίδες ασφαλείας διακρίνονται από την ευκολία αφαίρεσης και έτσι δεν είναι απαραίτητη η χρήση εργαλίων για να κοπούν.

CABLE SEALS (1.5MM & 5MM)

Στην περίπτωση ανάγκης χρήσης σφραγίδων ασφαλείας υψηλής αντοχής, προσφέρουμε σφραγίδες ασφαλείας με συρματόχοινο με διάμετρο από 1,5mm μέχρι και 5mm.

Είναι πολύ αξιόπιστες σφραγίδες ασφαλείας και αν τις κλείσουμε σωστά δεν δίνουν καμία δυνατότητα παραβίασης.

Για την αφαίρεση απαιτείται εργαλείο κοπής.

RFID JUPITER SEALS

Μερικές φορές καθίσταται σημαντική η αποθήκευση περισσότερων πληροφοριών διαφόρων ειδών σχετικά με τις σφραγίδες ασφαλείας για φορτηγά σε σχέση με τα εμπορεύματα που μεταφέρονται.

Για αυτές τις περιπτώσεις, η LeghornGroup δημιούργησε σφραγίδες ασφαλείας στην τεχνολογία Rfid, όπως την Jupiterseal από πλαστικό και την cableseal με συρματόσχοινο 3,5mm.

E LOCK SEALS

Ο μέγιστος έλεγχος πρόσβασης στα φορτηγά επιτυγχάνεται με το E LOCK Gold.

Είναι μια ηλεκτρονική κλειδαριά που προσφέρει:

Αναφορά και καταγραφή σε πραγματικό χρόνο οποιασδήποτε πρόσβασης σε μεταφερόμενα ή αποθηκευμένα αγαθά: άνοιγμα, κλείσιμο ή παραποίηση (αναγνωριστικό συσκευής, τύπος συμβάντος, ημερομηνία και ώρα).

 

© 2021 LeghornGroup IT Team 7401-A506

Search