skip to Main Content

Ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας E-LOCK GOLD

Η ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας E-LOCK GOLD, αποτελεί ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου των κοντέινερ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περιγραφή

Ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας E-LOCK GOLD για τον έλεγχο των κοντέινερ

ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας e-lock gold περιγραφή 1

Η LeghornGroup αφιέρωσε περισσότερα από 30 χρόνια στον σχεδιασμό και την κατασκευή μηχανικών σφραγίδων ασφαλείας. Είναι μια δυναμική εταιρεία που διαθέτει πλούσιες γνώσεις σε συστήματα κατά των παραβιάσεων και στην ανάπτυξη συσκευών που μπορούν να αποτρέψουν και να μπλοκάρουν την παραβίαση.

Οι κορυφαίοι διευθύνοντες της LeghornGroup έχουν καταλάβει τη σημασία της επένδυσης σε έργα που περιλαμβάνουν τη χρήση ηλεκτρονικής τεχνολογίας για τη δημιουργία νέων σφραγίδων ασφαλείας για πάνω από 10 χρόνια: ήταν χρόνια έντονων διεργασιών μελέτης και σχεδιασμού, στα οποία η τεράστια εμπειρία από την ανάπτυξη μηχανικών σφραγίδων ασφαλείας συνδέθηκε με τις πιο σύγχρονες γνώσεις σε θέματα πληροφορικής.

Σήμερα, η LeghornGroup προσφέρει στη διεθνή αγορά μια πλήρη γκάμα σφραγίδων ασφαλείας και ηλεκτρονικών προϊόντων που περιέχουν έναν ιδιαίτερο πλούτο όσον αφορά τη νοημοσύνη: την έμφυτη ιταλική εφευρετική ικανότητα, γνωστή και εκτιμημένη σε όλο τον κόσμο, σε συνδυασμό με την ακρίβεια της υψηλής ηλεκτρονικής δημιουργίας μοναδική στο είδος της σε αξιοπιστία και απόδοση.

Αυτή είναι η πραγματική αξία της Made in Italy: η αδιάλυτη ένωση μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας.

ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας e-lock gold περιγραφή 2

Η ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας E-LOCK GOLD λειτουργεί με μία τηλεφωνική κάρτα SIM οποιασδήποτε εταιρείας η οποία δουλεύει σε δίκτυο GSM penta band (η μοναδική χώρα που εξαιρείται είναι η Ιαπωνία).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Σφραγίδα για τον έλεγχο των εμπορευματοκιβωτίων

H E-LOCK GOLD είναι ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ηλεκτρονική συσκευή ασφαλείας στην αγορά επειδή είναι ΑΥΤΟΝΟΜΗ: διαθέτει εσωτερική μπαταρία επαναφορτιζόμενη μέσω USB.
Η μπαταρία της e-LOCK GOLD είναι αρκετή για την αποστολή περίπου 1500 μηνυμάτων: ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει τα μηνύματα που δεν λαμβάνονται επειδή η συσκευή βρίσκεται σε μια περιοχή με μικρή ή καθόλου κάλυψη δικτύου.

Τα μηνύματα μπορούν να σταλούν είτε σε κινητή συσκευή (π.χ. σε κινητό τηλέφωνο) είτε σε υπολογιστή.

.

Το μήνυμα θα σταλεί σε πραγματικό χρόνο απευθείας σε κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή


E-LOCK GOLD: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας e-lock gold περιγραφή 3

 1. Η E-LOCK GOLD προειδοποιεί εάν ο πείρος είναι ανοιχτός.
 2. Η E-LOCK GOLD προειδοποιεί εάν το καλώδιο είναι κομμένο.
 3. Η E-LOCK GOLD προειδοποιεί εάν η μπαταρία είναι σχεδόν άδεια.
 4. Η E-LOCK GOLD προειδοποιεί, σε συγκεκριμένη έκδοση του προϊόντος, εάν αποσυνδέθηκε από την στήριξή του.
 5. Η E-LOCK GOLD παρέχει τη θέση GPS σε χρονικό διάστημα που έχει προγραμματιστεί από τον χρήστη: αυτό προσθέτει ένα μεγάλο βοηθητικό πρόγραμμα LOGISTICS στη λειτουργία SECURITY επειδή η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λειτουργίες TRACEABILITY, συνδυάζοντάς την με την υπηρεσία που προσφέρει διαδικτυακή πλατφόρμα (MyonlineGPS).
 6. Κάθε φορά που η e-LOCK GOLD στέλνει ένα μήνυμα, παρέχει τον αριθμό αναγνώρισης και τη θέση του GSM.
  Ο αριθμός αναγνώρισης σφραγίδας είναι σφραγισμένος με 4 ψηφία λέιζερ στην εξωτερική θήκη από πολυανθρακικό και στο εσωτερικό τσιπ. Στο e-LOCK GOLD ο αριθμός αναγνώρισης τσιπ μπορεί να αλλάξει με έναν άλλο αριθμό έως και 8 ψηφία το πολύ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ της e-LOCK GOLD

ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας e-lock gold περιγραφή 4

Η e-LOCK GOLD μπορεί να τοποθετηθεί με σταθερό τρόπο, δηλαδή βιδώνοντας ένα μεταλλικό στήριγμα στην πόρτα του φορτηγού ή του κοντέινερ (στην περίπτωση αυτή μπορεί να εφαρμοστεί με έναν αισθητήρα αποκόλλησης που προειδοποιεί εάν αφαιρεθεί) με μαγνητική πλάκα, κατάλληλη για χρήση σε διαφορετικά οχήματα σε περιστροφή.


ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της e-LOCK GOLD

ηλεκτρονική_σφραγίδα_ασφαλείας_e-lock_gold_περιγραφή_5

Ο πείρος του καλωδίου της e-LOCK GOLD έχει μια οπή διαμέτρου 4 mm, σχεδιασμένη για να ενσωματώνει μία μηχανική σφραγίδα ασφαλείας που αποθαρρύνει την αποσύνδεση του πείρου από την σφραγίδα.

Η E-LOCK GOLD έχει σχεδιαστεί για να σφραγίζεται με σφραγίδα υψηλής ασφάλειας ISO17712: 2013 (CABLESEAL διάμετρος 3,5 mm).


E-LOCK GOLD: ΕΞΥΠΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ηλεκτρονική_σφραγίδα_ασφαλείας_e-lock_gold_περιγραφή_6

Κουμπί πολλών λειτουργιών

Το κουμπί στο καπάκι της e-LOCK GOLD χρησιμοποιείται για:
Τον έλεγχο λειτουργικότητας σε συσκευές που παραμένουν αχρησιμοποίητες για κάποιο χρονικό διάστημα.

για μια οπτική ανατροφοδότηση σχετικά με τη λειτουργικότητα του κλεισίματος χάρη στις έννοιες των διαφόρων τρόπων λάμψης της λυχνίας LED που έχουν εισαχθεί στο κουμπί.

Πατώντας το κουμπί, η συσκευή στέλνει ένα μήνυμα με την ταυτότητά της και τη θέση της.

Η e-LOCK GOLD και κάθε μέρος ή συστατικό της φέρουν το σήμα CE.

Εφαρμογή και ανάπτυξη

Κατάλληλη για λειτουργίες διαχείρισης στόλου και παρακολούθησης της ασφάλειας των μεταφορών, η e-LOCK GOLD προσφέρει υψηλό βαθμό προσαρμογής σε όλα τα επίπεδα, από εφαρμογή έως λειτουργικότητα, πλήρως εγκατεστημένα εσωτερικά.

Εύκολη στην εγκατάσταση και χρήση, δεν απαιτεί σχεδόν καμία συντήρηση και είναι σε θέση να λειτουργεί ανεξάρτητα για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Έχει εξαιρετική σχέση τιμής / απόδοσης.
Σύμφωνα με τη γενική φιλοσοφία της LeghornGroup, που έχει στόχο την πλήρη ικανοποίηση των πελατών, η e-LOCK GOLD μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε εταιρείας χρήστη.

Οι προσαρμοσμένες εκδόσεις είναι διαθέσιμες με:

 • πολύ μεγαλύτερο καλώδιο (πάνω από 20 μέτρα),
 • Δυνατότητα απομακρυσμένης ενημέρωσης του λογισμικού του προϊόντος, με συνέπεια το πλεονέκτημα του χρήστη να έχει ένα προϊόν που λειτουργεί πάντα και σύμφωνα με τις τελευταίες λειτουργικές δυνατότητες που κυκλοφόρησε ο κατασκευαστής.
 • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ GSM / GPS
 • ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΩΗΣ

Παράδοση εντός 10 ημερών

τεχνική_υποστήριξη_logoΕνημέρωση για πρόσβαση των πελατών στην υπηρεσία after sales services και τους όρους εγγύησης

Τρόπος Χρήσης

ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας e-lock gold τρόπος χρήσης 1

ηλεκτρονική σφραγίδα ασφαλείας e-lock gold τρόπος χρήσης 2

ηλεκτρονική_σφραγίδα_ασφαλείας_e-lock_gold_τρόπος_χρήσης_3

Βίντεο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Search