skip to Main Content

Βραχιολάκια RFID UHF από PVC

Τα βραχιολάκια από PVC, είναι ιδανικά για την αυτόματη ταυτοποίηση των ανθρώπων σε όλες τις καταστάσεις που χρειάζεται. Είναι εφοδιασμένα με RFID UHF

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Περιγραφή

Τα βραχιολάκια RFID UHF από PVC της LeghornGroup είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε ανάγκη αυτόματης αναγνώρισης ατόμων σε οποιαδήποτε κατάσταση που απαιτεί διαχείριση, έλεγχο πρόσβασης και παρουσία τόσο σε ιδιωτικούς χώρους (εργοστάσια, γραφεία) όσο και σε δημόσιους χώρους (δημόσιες υπηρεσίες αλλά επίσης νοσοκομεία, κάμπινγκ, ντίσκο, παμπ κ.λπ.).

Χάρη στην τεχνολογία RFID (παθητική, διαθέσιμη σε διάφορες συχνότητες λειτουργίας LF, HF και UHF), τα άτομα που φορούν το βραχιόλι μπορούν να αναγνωριστούν γρήγορα, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, καθώς το τσιπ που εισάγεται στο βραχιόλι έχει έναν μοναδικό κωδικό που δεν μπορεί να κλωνοποιηθεί. Το βραχιολάκι μπορεί να εφαρμοστεί επιτρέποντας τον εύκολο οπτικό έλεγχο και την καλύτερη λειτουργία του εμπορικού μάρκετινγκ. Τα βραχιολάκια RFID UHF της LeghornGroup, από υψηλής ποιότητας PVC, είναι άνετα και ανθεκτικά στην φθορά. Το μη επαναχρησιμοποιήσιμο πλαστικό κλείδωμα αποθαρρύνει τη ανταλλαγή και αυξάνει την ασφάλεια.

 

Τα βραχιολάκια από PVC είναι διαθέσιμα σε μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων και διαφορετικών μοντέλων.

  • Διαθέσιμα και στις 3 βασικές συχνότητες λειτουργίας LF / HF / UHF.
  • Ανθεκτικά στο νερό, στην υγρασία, στους κραδασμούς και στην υψηλή θερμοκρασία.
  • Εύκολα στην εφαρμογή και στην χρήση.
  • Μίας χρήσης (κλείσιμο ασφαλείας).

 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

βραχιολάκια rfid uhf από pvc τεχνικο σχεδιο

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος: 275 – 285 mm
Πλάτος: 14 – 18 mm

 

ΧΡΩΜΑΤΑ

βραχιολάκια rfid uhf από pvc

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Κιβώτιο των 500 τεμαχίων
Διαστάσεις κιβωτίου: 54x20x5 cm
Βάρος κιβωτίου: 1,4 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

Search