skip to Main Content

Αγαπητέ πελάτη,

Η LeghornGroup προσπαθεί συνεχώς να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιότητας, τόσο σε υλικά όσο και σε διαδικασίες παραγωγής, τηρώντας τα πρότυπα διαχείρισης εργασιών σε ποιότητα σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO9001: 2015

Ως τεχνολογικός ηγέτης στον κλάδο της, η LeghornGroup προσφέρει επίσης προϊόντα και λύσεις βασισμένες στην τελευταία γενιά ηλεκτρονικών τεχνολογιών (RFID, IoT, smart sensing), για τη σχετική πολυπλοκότητα της οποίας ο πελάτης μπορεί να χρειαστεί ειδική τεχνική υποστήριξη στη φάση μετά την αγορά προϊόντος.

Η LeghornGroup παρέχει στους πελάτες μια υπηρεσία τεχνικής βοήθειας μετά την πώληση – ειδικά για ηλεκτρονικά προϊόντα (σφραγίδες ασφαλείας και ηλεκτρονικά κλεισίματα) – στην οποία απαιτείται η επικοινωνία για οποιαδήποτε αμφιβολία ή ειδική υποστήριξη καθίσταται απαραίτητη για τη σωστή και αποτελεσματική χρήση του προϊόντος που αγοράσατε.

 

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ο πελάτης καλείται να αναφέρει τεχνικό πρόβλημα ή πιθανή δυσλειτουργία του προϊόντος στον αντιπρόσωπο πωλήσεων που ακολούθησε την πώληση, ο οποίος θα προβεί σε προκαταρκτικούς διοικητικούς ελέγχους και θα εξουσιοδοτήσει επίσημα τον πελάτη να προωθήσει το αίτημά του στην τεχνική υποστήριξη από την LeghornGroup.

Η αποκλειστική τεχνική υποστήριξη αποκρίνεται μόνο μέσω ειδοποίησης μέσω email για το τεχνικό πρόβλημα που αντιμετωπίστηκε. Το email πρέπει να σταλεί από τον πελάτη στη διεύθυνση support@leghorngroup.com με μια εξήγηση του προβλήματος και τυχόν οπτικοακουστικό υλικό που παρέχεται που μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση του προβλήματος.

Η τεχνική υποστήριξη διαβάζει το email, ανοίγει ένα εισιτήριο στη θήκη (αριθμός αναγνώρισης της υπόθεσης) και μέσα σε 24 ώρες επικοινωνήστε με τον πελάτη.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η τεχνική υποστήριξη, επικοινωνώντας με τον πελάτη, θα προσπαθήσει να αξιολογήσει και ενδεχομένως να επιλύσει το πρόβλημα αμέσως (εντός περίπου 15 λεπτών). Αυτός ο πρώτος τύπος υποστήριξης θα είναι δωρεάν.

Αν οι τεχνικοί μας εκτιμήσουν ότι απαιτείται περισσότερος χρόνος για την επίλυση του προβλήματος, θα επικοινωνήσουν με τον πωλητή που παρακολουθεί τον πελάτη ενημερώνοντας για τον χρόνο που θεωρούν απαραίτητο για την παρέμβαση και αυτή τη φορά θα τιμολογηθεί ο πελάτης σύμφωνα με το ακόλουθο τιμολόγιο (ισχύει έως τον Δεκέμβριο του 2020):

Βασική βοήθεια
(ωριαία χρέωση)
€52
/ώρα
Συμβουλευτική δραστηριότητα
(½ ημέρα)
€250

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΟΙ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι όλα τα προϊόντα μας καλύπτονται από την νόμιμη εγγύηση ενός έτους για λειτουργικά προβλήματα που οφείλονται σε ελαττώματα υλικών ή παραγωγής και όχι στην κακή χρήση του πελάτη, για πωλήσεις τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό.

Επιπλέον, για πελάτες που θέλουν μια πιο άμεση και έγκαιρη υπηρεσία βοήθειας, μπορούμε να προτείνουμε μαζί με την αγορά ηλεκτρονικών προϊόντων, την αγορά ενός πακέτου τεχνικής βοήθειας και την επέκταση εγγύησης προϊόντος (2 ή 3 χρόνια) να αναφέρονται ξεχωριστά στην κάθε παραγγελία και στην παραγγελία μαζί με το προϊόν.

Εάν η συσκευή εμφανίσει σοβαρή ζημιά (για παράδειγμα μηχανική βλάβη), ο πελάτης θα κληθεί να το επιστρέψει με δικά του έξοδα στα γραφεία μας στο Λιβόρνο, ανεξάρτητα από το γραφείο πωλήσεων (επίσης στο εξωτερικό) που πραγματοποίησε την πώληση. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, θα εκτιμηθεί εάν το ελάττωμα οφείλεται στα υλικά ή στην παραγωγή των προϊόντων και, κατά την αναμφισβήτητη κρίση της LeghornGroup, το κομμάτι θα επισκευαστεί και θα επιστραφεί ή θα αντικατασταθεί. Τα έξοδα αποστολής στον πελάτη βαρύνουν την LeghornGroup, η οποία σε αυτήν την περίπτωση θα αποζημιώσει επίσης τις δαπάνες του πελάτη για την αποστολή του προϊόντος. Διαφορετικά, ο πωλητής που ακολούθησε την πώληση θα ενημερωθεί για το κόστος μιας πιθανής επισκευής και θα προωθήσει την προσφορά στον πελάτη. Εάν γίνει αποδεκτή από τον πελάτη, τα επισκευασμένα αγαθά θα επισκευαστούν και θα αποσταλούν στον πελάτη με την επιβάρυνση του κόστους μεταφοράς για την επιστροφή.

Εάν δεν γίνει αποδεκτό, τα εμπορεύματα θα επιστραφούν όπως παραλήφθηκαν, πάντα με τη χρέωση των εξόδων μεταφοράς για την επιστροφή.

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Στο τέλος της φάσης βοήθειας, η τεχνική υποστήριξη θα κλείσει το ανοιχτό ticket που έχει ανοίξει στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τις υπηρεσίες πελατών που προσφέρει η LeghornGroup, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: info@leghorngroup.com

×Close search
Search