skip to Main Content
Που Πρεπει Να Απαιτουμε Για Να Την Τηρηση Των Κανονων Με Την Χρηση Σφραγιδων Υψηλησ Ασφαλειασ Tn

ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ISO 17712:2013

Που Πρεπει Να Απαιτουμε Για Να Την Τηρηση Των Κανονων Με Την Χρηση Σφραγιδων Υψηλησ Ασφαλειασ

ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ISO 17712:2013

  • Υπάρχουν εκατοντάδες οργανισμοί που εμπορεύονται σφραγίδες υψηλής ασφαλείας για εμπορευματοκιβώτια αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν μαζί με τις σφραγίδες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την χρήση αυτών των σφραγίδων.
  • Σε περίπτωση οποιασδήποτε αμφισβήτησης, ο οργανισμός σας θα απαλλαγεί νόμιμα από την καταγγελία σφάλματος εάν μπορεί να παρουσιάσει όλες τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις για τις σφραγίδες υψηλής ασφαλείας του εμπορευματοκιβωτίου.
  • Προκειμένου η εταιρεία σας να είναι βέβαιη ότι έχετε αγοράσει μια σφραγίδα υψηλής ασφαλείας που είναι συμβατή με το πρότυπο ISO 17712: 2013 και, συνεπώς, μπορεί να σας απαλλάξει από κάθε ευθύνη σε περίπτωση δυσάρεστων προβλημάτων στο μέλλον,
  • Σιγουρυτείτε ότι ο προμηθευτή σας μπορεί να σας δώσει τα παρακάτω πιστοποιητικά.

Certificate of Conformance For Freight Container Mechanical Seal Testing

Σε αυτό το πιστοποιητικό πρέπει να είναι εμφανή:

  • Ο οργανισμός που έκανε τις δοκιμές.
  • Ο κατασκευαστής της σφραγίδας υψηλής ασφαλείας.
  • Την ημερομηνία που πραγματοποιήθηκαν οι δοκιμές.
  • Τα αποτελέσματα των δοκιμών που την πιστοποιούν σαν σφραγίδα υψηλής ασφάλειας ‘’HIGH SECURITY’’
  • Η φωτογραφία της σφραγίδας
  • Οι υπογραφές των υπευθύνων που πραγματοποίησαν τις δοκιμές.

Αυτό το πιστοποιητικό αφορά την σφραγίδα ασφαλείας Το πιστοποιητικό αναγνωρίζει την σφραγίδα με πρότυπο ISO 17712:2013

* Αυτό το πιστοποιητικό αφορά μόνο την σφραγίδα και το εκδίδουν εργαστήρια με πιστοποίηση ISO 17025.

Πιστοποιητικό ενός Διεθνούς Οργανισμού Πιστοποίησης (όπως η SGS) το οποίο δηλώνει ότι ο κατασκευαστής της σφραγίδας υιοθέτησε τις σωστές διαδικασίες οι οποίες εγγυώνται ότι η σφραγίδα ασφαλείας   κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις συνθήκες που περιγράφονται στην παράγραφο 6 του πρότυπου ISO 17712:2013.

Η παράγραφος 6 του πρότυπου ISO 17712:2013 υποχρεώνει τον Κατασκευαστή της σφραγίδας να δοκιμάσει, κάτω από την δική του ευθύνη και με την παρουσία ενός αναγνωρισμένου οργανισμού (όπως η SGS), την ανθεκτικότητα της σφραγίδας ασφαλείας σε συγκεκριμένες προσπάθειες παραβίασης.

Η δήλωση συνοδεύεται και από φωτογραφίες και βίντεο τα οποία αποδεικνύουν την αντοχή της σφραγίδας ασφαλείας στις προσπάθειες παραβίασης. Αυτό το πιστοποιητικό αφορά τον κατασκευαστή της σφραγίδας ασφαλείας και αποτελεί σημαντικό μέρος του πιστοποιητικού του προϊόντος σε σχέση με το τμήμα 1. Χωρίς αυτό το επιπλέον πιστοποιητικό η αποδοχή της σφραγίδας ως Υψηλής Ασφαλείας δεν μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.

Πιστοποιητικό του Συστήματος Ποιότητας του κατασκευαστή σύμφωνα με την συνθήκη UNI EN ISO 9001:2015

Αυτό το πιστοποιητικό αφορά τον Κατασκευαστή της σφραγίδας ασφαλείας.

Ο Κατασκευαστής της σφραγίδας ασφαλείας πρέπει να έχει πιστοποίηση UNI EN ISO 9001 .

Αυτός ο τύπος πιστοποίησης εκδίδεται από έναν πιστοποιημένο οργανισμό (όπως η SGS) ο οποίος πιστοποιεί την καταλληλότητα του Κατασκευαστή ο οποίος ικανοποιεί τις προδιαγραφές του ISO 9001.

Εάν δεν υπάρξει το συγκεκριμένο πιστοποιητικό δεν μπορεί να ζητηθεί το πιστοποιητικό το εργοστάσιο της σφραγίδας ασφαλείας δεν μπορεί  να ζητήσει την πιστοποίηση της σφραγίδας ISO 17712:2013 ‘’Υπόμνημα A’’

Γι’ αυτό οι τρεις πιστοποιήσεις συνδέονται μεταξύ τους και γίνονται σημαντικά μέρη για την χρήση με πιστοποίηση και ηρεμία μιας σφραγίδας υψηλής ασφαλείας.

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

προσφέρει εγγυήσεις στον τελικό χρήστη, όχι μόνο εγγυάται τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ανταπόκριση με το ISO 17712:2013 όπως περιγράφηκε παραπάνω αλλά επισημαίνει τις ανάγκες του πελάτη προσφέροντας με δική της πρωτοβουλία τις παρακάτω επιπλέον πληροφορίες:

Δήλωση μοναδικότητας της σφραγίδας υψηλής ασφαλείας.

Δήλωση ότι δεν πωλούνται με κανένα τρόπο σφραγίδες υψηλής ασφαλείας εάν δεν φέρουν συγκεκριμένη αρίθμηση και κωδικό ή λογότυπο ταυτοποίησης.

Δήλωση ότι η εταιρία δημιουργεί και διατηρεί σταθερά, βάση δεδομένων η οποία επιτρέπει την ιχνηλάτηση όλων των σφραγίδων υψηλής ασφαλείας που έχουν κατασκευαστεί και πουληθεί και στην οποία καταγράφονται τα παρακάτω στοιχεία των σφραγίδων:

Τύπος σφραγίδας ασφαλείας

Χρώμα
Αρίθμηση
Λογότυπο
Ποσότητα στην αγορά
Όνομα πελάτη

Για περισσότερες πληροφορίες: http://leghorngroup.it/pen/prodotti/01-sigilli-di-sicurezza/01-sigilli-di-alta-sicurezza-iso-17712-2013/

© 2021 LeghornGroup IT Team 7401-A508

Search