skip to Main Content

που θα φωτογραφίεςΗ LeghornGroup παράγει και διανέμει από το 1978 σφραγίδες ασφαλείας και άλλα προϊόντα για την ασφάλεια των αγαθών και των ανθρώπων, με εξειδίκευση στην εφοδιαστική αλυσίδα και τις μεταφοράς. Αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία και ικανότητες του προσωπικού και των συνεργατών για την ανάπτυξη προϊόντων και συστημάτων ασφαλείας, εξατομικευμένα, είναι σε θέση να προσφέρει μια συνολική και οριστική απάντηση σε κάθε πρόβλημα σε σχέση με την ασφάλεια. Η LeghornGroup θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων υψηλής ασφαλείας στην Ευρώπη.
Με επιχειρησιακές δραστηριότητες και γραφεία πωλήσεων στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή, καθώς και με την κατασκευή τους στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις για την κατασκευή των πλαστικών και μεταλλικών εξαρτημάτων για τις σφραγίδες ασφαλείας, η LeghornGroup έχει τον πλήρη έλεγχο στην παραγωγή των προϊόντων της και μια μεγάλη υποστήριξη στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών, σε παγκόσμιο επίπεδο.
Επιπλέον, στον όμιλο των εταιρών μας για περισσότερα από δέκα χρόνια ανήκουν  εταιρείες ηλεκτρονικών και πληροφορικής για την ενίσχυση των κλασικών προϊόντων μας για την ασφάλεια με ολοένα και περισσότερα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά, για να κάνουν το μέλλον όλων μας πιο ήρεμο και προστατευμένο από εκείνους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραβιάζουν τα υπάρχοντά μας ή τις πληροφορίες μας.

Οι κύριες λειτουργίες των προϊόντων και των συστημάτων ασφαλείας της LeghornGroup είναι ο εντοπισμός, ο έλεγχος, η προστασία, η παρακολούθηση αγαθών ή εμπορευμάτων από μη εξουσιοδοτημένη παρέμβαση ή χρήσεις, προσφέροντας κάθε φορά την πιο κατάλληλη τεχνική λύση (μηχανική, ηλεκτρονική ή συνδυασμένη) σε συνδυασμό με τη μέγιστη οικονομική αποτελεσματικότητα.

προστασία iconΠροστασία. Προστατεύουμε τα περιουσιακά σας στοιχεία με σφραγίδες ασφαλείας και με κάθε είδους αντικλεπτικό προϊόντος. Μπορούμε να παρέχουμε προσαρμοσμένες τεχνικές λύσεις για τυχόν ειδικές απαιτήσεις των πελατών.

 

ελέγχου icon

Έλεγχος. Εξασφαλίζουμε τον έλεγχο των αγαθών και των ανθρώπων με την χρήση των προϊόντων ασφαλείας και με ηλεκτρονικές λύσεις σε συνδυασμό με το απαραίτητο λογισμικό, με τη δυνατότητα παρακολούθησης και παρέμβασης σε πραγματικό χρόνο και σε συνθήκες κίνησης.

 

αναγνώριση iconΤαυτοποίηση. Προσφέρουμε λύσεις προϊόντων και υπηρεσιών με τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών για την ταυτοποίηση αντικειμένων, ζώων, οχημάτων και ατόμων, εξασφαλίζοντας την ασφάλειά τους. Έχουμε ειδική εμπειρογνωμοσύνη σε λύσεις για την πιστοποίηση των προϊόντων.

 

προστασία iconΙχνηλασιμότητα. Εντοπίζουμε οποιοδήποτε αγαθό, ζώο ή άνθρωπο, χάρη στις προηγμένες συσκευές μας, δίνοντας σας την ευκαιρία να έχετε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις πληροφορίες που επιτρέπουν τον εντοπισμό της τοποθεσίας, την κατάσταση και την κυκλοφορία των αγαθών και των ανθρώπων.

Η LeghornGroup ασχολείται επίσης με την υλοποίηση:

  • λύσεων για τη διασφάλιση και την προστασία της αυθεντικότητας ενός προϊόντος
  • Συστημάτων αυτόματης αναγνώρισης μέσω ραδιοσυχνοτήτων για τη διευκόλυνση της ιχνηλασιμότητας των αντικειμένων, τα ζώα και τους ανθρώπους, που επιτρέπουν νέες και πιο αποτελεσματικές διαδικασίες εργασίας,  τόσο σε επίπεδο βιομηχανίας όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών αποθήκης.

πληρούν the ανάγκες φωτογραφίεςΗ αποστολή της LeghornGroup είναι να προσανατολίζονται έντονα προς τον πελάτη και την παροχή συγκεκριμένων λύσεων που να ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες του, οι οποίες ποτέ δεν είναι ίδιες μεταξύ των διαφορετικών πελατών. Γι ‘αυτό συχνά οι σημαντικότεροι συνεργάτες μας είναι είναι οι πελάτες μας: βιώνουμε μαζί το πρόβλημα και μαζί θα το λύσουμε.

Δίνουμε προσοχή σε κάθε διαθέσιμη καινοτομία και εποικοδομητική αντιπαράθεση.
Κάθε μέρα εμπλουτίζουμε τη γνώση μας με διάφορους προβληματισμούς στα διάφορα πεδία της ανθρώπινης δραστηριότητας για την αντιμετώπιση τους και για την εξεύρεση των καταλληλότερων λύσεων.

Ενημερώνουμε σταθερά και συνεχώς μια βάση δεδομένων με όλα τα προϊόντα που έχουμε παράγει όλα τα χρόνια της δραστηριότητάς μας έτσι ώστε να βοηθάμε τους οργανισμούς ελέγχου να είναι πιο αποτελεσματικές στην επιβολή των νόμων και στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Τέλος δημιουργήσαμε μία υπηρεσία online για όποιον χρειάζεται κάποιες συμβουλές σχετικά με το πεδίο δράσης μας.

×Close search
Search